载入中...
   您现在的位置 本站首页  ACADEMIC  Questions and Answers  Questions and Answers
Questions and Answers
[2015/5/15 1:23:28][阅读376次]

 

Questions and Answers:

1. What is the nature of the International Education College of Changchun University of Technology?

Answer: The International Education College is the teaching unit of Changchun University of Technology like the Mechanical and Electrical Engineering College, and Electrical and Electronic Engineering College. 

2. Is it necessary to study abroad to obtain an academic degree from the International Education College?

Answer: It is up to the students whether they wish to study abroad or not; if the student doesn’t study abroad, the student can obtain the same diploma and bachelor’s degree from Changchun University of Technology as a professional student. If the student wants to study abroad, the student should meet the TOEFL requirements of Oakland University and Portland State University, which should be more than 79 and 71 respectively. Providing that obtaining degree in a foreign country, the student can also obtain the same diploma and bachelor’s degree as the professional students of Changchun University of Technology if the student retains the student status of Changchun University of Technology.

3. How many Sino-foreign cooperative education programs does the International Education College of Changchun University of Technology have?

Answer: Two, at present: Mechanical Engineering and Automation, and Electrical Engineering and Automation.

4. Condition of tuition standard

Answer: 1) The tuition standard for the students of the Sino-foreign cooperative education project in Changchun University of Technology is 25,000 RMB every year for every student.

2) The tuition standard for the students of the Sino-foreign cooperative education program studying in Portland State University will be implemented based on the standard formulated by Portland State University. Students of the CCUT program meeting the requirements of PSU can apply for international student scholarship of PSU and a special scholarship of the cooperative project.   

3) As for the students of CCUT studying in Oakland University, being a partnered university of CCUT, OU will provide scholarships for students whose average score is no less than 70 during the study period in CCUT. The amount of the scholarship is equal to the difference between fees within the American states and out-of-state tuition. In other words, the tuition paid by the student obtaining the scholarship during the study period in OU is equal to the tuition paid in American states; tuition standard for students beyond the state is about US$900 per credit.

5. What is the treatment of the students of the International Education College in the university?

Answer: It will be implemented based on various stipulations of the University; and the students will be managed by full-time teachers allocated by the university; and the student will enjoy every treatment exactly the same as  other students of Changchun University of Technology.

6. What is the training style for the students of the International Education College?

Answer: The International Education College implements the training program and teaching plan formulated by the International Education College and cooperative academies of foreign countries together. The teaching plan absorbs advanced teaching idea and curriculum of foreign countries in order to cultivate the applied talent with an international view.

7. What is the characteristic of the student’s foreign language teaching in the International Education College?

Answer: Strengthen the teaching of foreign language; increase the proportion of teaching hours appropriately. The teaching will be in a small-sized class and the foreign language will be taught by foreign teachers as well as enhanced cultivation of the practical application of English.

8. Are the courses in the International Education College given by foreign teachers?

Answer: Some core subjects are given by foreign teachers, as well as the English course taught by foreign teachers. In addition, regular international academic forums are held to broaden the students’ international views, allow the students to adapt to the teaching method of foreign countries and lay a good foundation for future study in foreign countries. 

9. Does the International Education have requirement on the students’ enrollment score of foreign language?

Answer: It is required that the English score for students of the International Education College should be more than 90 in the college entrance examination because some courses for the students of the International Education College are given by bilingual or American teachers.

 


无附件

 <<无 无>>  
载入中...